MENU

Webshop készítés

A mai világban a webáruházak a mindennapok részei. Egyre többen és egyre több mindent vásárolnak interneten, aukciós oldalakon és webáruházakban. Amennyiben egy cégnek nincs webáruháza, nagyon sok bevételtől esik el. A webshop-nak a közvetlen forgalma is számottevő. Ugyanis azon vásárlók akik valami direkt az interneten akarnak megvásárolni, addig kutatják a webshop-okat, amíg meg nem találják az általuk keresett terméket. Amennyiben Önnek van ilyen terméke,de nincsen webáruháza, akkor sajnos Ön elvesztette ezt a vásárlót, mivel az kénytelen volt átmenni a konkurenciához.
Vannak olyan vásárlók, akik csak tájékozódni akarnak az interneten, hogy mi hol mennyibe kerül, és utána személyesen veszik meg a terméket. Amennyiben Önnek nincs webshop-ja, akkor az ilyen ügyféltől is sajnos elesett.
A webshop a hűséges vásárlók táborát is növelheti, hiszen az egy plusz szolgáltatás, hogy megnézhetik, az általuk keresett áru megtalálható-e Önnél.
Sokakat zavarhat, hogy bármikor bárki (a konkurencia is) megnézheti az áraikat, de a statisztikák azt mutatják hogy sokkal sokkal több előnye van egy webáuháznak, mint hátránya, és az extra bevétel (amely webshop nélkül nem jött volna be) bőven kárpótolja Önt ezért.

Tehát egy webáruháznak szinte csak előnye van. Igen! Azonban nem könnyű egy jól működő, profitot termelő webáruházat összehozni.
Amit mit tudunk nyújtani:
  • Szép, de letisztult webáruház. A potenciális vevő elsőnek a design-al találkozik, ezért fontos ez a pont
  • Egyszerű, logikus kezelés a vásárlók részéről. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha a látogató nem találja meg könnyen és egyszerűen a keresett terméket, akkor egyszerűen továbbáll, megnéz más webshop-ot. Mi tudjuk ezt, és tudatosan úgy tervezzük a webáruházat, hogy a látógató könnyen megtalálja amit akar. Ez nem jelenti azt, hogy a webshop is egyszerű és nem egy komplex rendszer, csak fontos a könnyű kezelhetőség.
  • Egyszerű rendelés. A tapasztalatok szintén azt mutatják, hogy ha a termék megrendelése bonyolult folyamat, attól a vásárlók megrettennek, és könnyen kereshetnek más webáruházat.
  • Online marketing. Hiszen mit ér a webáruház, ha a vásárlók nem találják meg? Mi ebben is tudunk segíteni. A weblap kereső-optimalizált struktúrája megkönnyíti a keresőrobotoknak a webshop beindexelését, és a jó helyezés elérését.
  • Komplex szolgáltatás. Ön mindent nálunk intézhet: a webshop készítésés, a tárhely szolgáltatást, domain regisztrációt, és az online és kereső-marketing tanácsadást is
  • Modern tartalomkezelő rendszerünk segítségével Önök végezhetik a termékek, kategóriák frissítését és a webshop menedzselését.
  • A webshop összeköthető ügyfékezelő és hírlevél rendszerrel is, hogy az egyszeri vásárlókból rendszer vásárlók legyenek és a hűséges vásárlók is megőrizzék hűségüket
Amit Önnek kell adni:
  • Szakmai tapasztalat az adott területen
  • A célok, amelyeket el szerente érni
  • A marketing tervezésben való együttműködés

A közös munka megkezdéséhez hívja kollégánkat a 0670/650-5000-as telefonszámon