MENU

Online marketing - Látogatottság növelés

Sokan esnek abba a hibába, hogy megcsináltatják a weblapjukat, és várják, hogy maguktól jöjjenek a látogatók.Ez sajnos nem így megy, Ön ne essen ebbe a hibába! A látogatottság, és a látógatók minősége egyaránt fontos. A magas látogatottság semmit sem ér, ha nem potenciális vevőket, ügyfeleket hozunk a weblapra. Az a fontos, hogy olyan látogatók találják meg a weblapot, akiket tényleg érdekel a termékünk, és potenciális ügyfelek, tehát van lehetőségünk a termék/szolgáltatás megvásárlására és igényük is van rá. Emiatt fontos, hogy jó helyen hirdessük és jó kulcsszavakra legyen jó helyezésünk, ezért fontos a weblap online marketing kampányának megtervezése.

A látogatottság növelésére többféle technika létezik:
A klasszikus hirdetős marketing alkalmazása webes környezetben. Ez abból áll, hogy hirdetési helyeket kell venni a megfelelő weblapokon. Természetesen amint előbb is leírtuk, nem mindegy, milyen weblapokon veszünk hirdetési felületet. Keressen fel minket és mi megkeressük az Önnek legjobb megoldást, hogy a reklámra költött pénz valóban be is hozza a látogatókat, és ne ablakon kidobott pénz legyen.
A legtöbbet használt online marketing eszköz a kereső-marketing. Itt azt a tényt használjuk ki, hogy az internetezők többsége keresőket ( Google ) használ. A Google-ban kétféleképpen lehet a kívánt kulcsszóra első oldalas helyezést elérni. Az egyik, hogy fizetett hirdetést helyezünk el a Google rendszerében (AdWords), ekkor persze a szponzorált hirdetések között jelenik meg a weblap linkje. Ez nagyon jó lehet egy honlap hirtelen látogatottság növelésére, vagy egy rövid lejáratú kampány esetén. A hosszú távú megoldás az, hogy elérjük az első oldalas helyezést a Google-ben a normál (organikus) találatok között.

Keressen fel minket, és közösen megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb online-marketing eszközt és kidolgozunk egy marketing tervet honlapja felfuttatására!
Keresse kollégánkat a 0670/650-5000-as telefonszámon

Amennyiben többet szeretne megtudnk a kereső-optimalizálás tevékenységünkről, kattintson ide