MENU

Üzleti szoftverek


Üzleti szoftvernek nevezzük azon szoftvereket, amelyek támogatják az üzleti folyamtokat, vagyis a kereskedelmet, ügyfélkezelést (beleértve az ügyfélszolgálati szotfvereket is), vagy akár kimutatják a cég aktuális anyagi helyzetét, ügyfelei számának változását és így tovább, szinte bármilyen funkcióval felruházhatóak.

CRM - Ügyfélkapcsolat kezelés

A CRM szofver a cég és a cég partnerei, ügyfelei, vevői közötti folyamatok, kommunikáció kezelésében ad hathatós segítséget. A CRM rendszer informatikai támogatást nyújthat például egy telemarketing kampány levezetéséhez, de emellett az általános ügyfélkapcsolati és ügyféladatbázis funkciókat ellátja. Egy ilyen rendszer célja az ügyfelek adatainak tematikus tárolása, az ügyfél-cég kommunikáció tárolása, kezelése.
tovább >>

Egyedi szoftver készítés

Rengeteg olyan üzleti folyamt van, amelyet az általános megoldások nem fednek le kielégítően. Ilyen esetben is van megoldás, méghozzá az egyedi, személyre szabott szoftver elkészítése. Egy egyedi rendszer mindig jobban megfelel a célnak, mint az általános megoldások, és könnyebben bővíthető, fejleszthető, szinte bármilyen új funkcióval felruházható.
tovább >>