MENU

Kereső-optimalizálás

Pénz-visszafizetési garanciával!
Sokan esnek abba a hibába, hogy megcsináltatják a weblapjukat, és várják, hogy maguktól jöjjenek a látogatók.Ez sajnos nem így megy, Ön ne essen ebbe a hibába! A látogatottság egyik leghatékonyabb módszere a kereső-optimalizálás
Itt azt a tényt használjuk ki, hogy az internetezők többsége keresőket ( Google ) használ. A Google-ban kétféleképpen lehet a kívánt kulcsszóra első oldalas helyezést elérni. Az egyik, hogy fizetett hirdetést helyezünk el a Google rendszerében (AdWords), ekkor persze a szponzorált hirdetések között jelenik meg a weblap linkje. Ez nagyon jó lehet egy honlap hirtelen látogatottság növelésére, vagy egy rövid lejáratú kampány esetén. Hosszú távon azonban rendkívül költséges.
A hosszú távú megoldás az, hogy elérjük az első oldalas helyezést a Google-ben a normál (organikus) találatok között.
Az első lépés a kulcsszavak megfelelő kiválasztása. Ez nagyon fontos, ugyanis a számunkra legmegfelelőbb kulcsszavakkal olyan látogatókat hozhatunk, akiknek van lehetőségük és igényük a termékünkre, szolgáltatásunkra, tehát potenciális ügyfelek vagy vásárlók. Egy ilyen látogató sokkal "többet ér", mint egy átlag látogató, mivel nagyobb valószínűséggel fog ténylegesen vásárolni.
A második lépés a tényleges kereső-optimalizálás. Itt elérjük, hogy a honlap a megadott kulcsszavakra minél jobb helyezést elérjen. Az internetezők 95%-a kereséskor a találati lista csak első oldalát nézi meg, ezért fontos benne lenni az első 10-ben.
A kereső-optimalizálási tevékenységünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, így Ön biztosan nem fog veszíteni.

Keressen fel minket, és közösen megtervezzük a honlapja kereső-marketing kampányát!
Keresse kollégánkat a 0670/650-5000-es telefonszámon