MENU

Hírlevél küldő program

Az online marketing egyik leghatékonyabb módja a hírlevelek küldése, és az email marketing kampányok, ez tény.
A mi DominoMail hírlevél küldő szoftverünkkel hatékonyan, gyorsan, és olcsón küdhet hírlevelet meglévő ügyfeleinek, hogy azok a jövőben is ügyfelei, vásárlói legyenek, vagy folytathat le a hírlevél küldő programunkkal email marketing kampányt, hogy behozzon új ügyfeleket, vásárlókat.
A mi hírlevél küldő szoftverünknél nincs havidíj, és havi limit, amit vagy kihasznál vagy nem, vagy túl kevés lesz a limit, vagy túl sok... ismerjük ezt a helyzetet. Nálunk az email küldésnek darabára van (mindössze 0,3 Ft/email). Ön feltölti a kvótáját, amelyért egy küldési limitet kap, amelyet 6 hónapon belül használha fel. Például ha Ön feltölt 18.000 Ft-ot, azért 18000/0,3=60.000 darab levelet küldhet. Tehát ez egy feltöltős rendszer, hasonlóan a feltöltőkártyás telefonokhoz.

Egyszerű, letisztul felület

A DominoMail hírlevél küldős program felületének tervezésekor figyelembe vettük, hogy ügyfeleink nagy része nem informatikus, egyszerű és mégis hatékony programra van szüksége. A felületét pedig a manapság elfogadott és divatos Metro UI szerű kinézet uralja.

Címlisták importálása, szerkesztése

A DominoMail hírlevé programba egyszerűen importálhatunk címlistát akár Excel-ből (.csv formátumon keresztül), így a már meglévő, vagy más programból exportált listáit könnyen fel lehet dolgozni a programunkkal. A listák igény kézzel is szerkeszhetőek.
Amennyiben nem rendelkezik saját címlistával, kattintson ide és nézze meg eDM kampány ajánlatunkat

Statisztikák

Egy sarkalatos pont, hogy tudjuk mérni a kampányunk hatékonyságát, hiszen ebből derül ki, hogy mit kell hirdetnünk, mi érdekli a vásárlóinkat, ügyfeleinket, és mi nem. A programban lehetőség van a kattintások és megnyitások számának mérésére is, színes grafikonokban lehet nyomonkövetni a kiküldések hatékonyságát.

Igényeljen tesztelési, demo belépési lehetőséget, amely tartalmaz egy 50 email küldéses limitet:
Név:
Email:
Telefonszám:
Tevékenység:
Kérem írja le, milyen nagyságú kampányra gondolt: