MENU

Honlap fejlesztés

Az internet új szintre emelte a kommunikációt és az információszerzést, ez tény. Kijelenthető, hogy manapság minden cégnek szüksége van egy modern honlapra, egy webes megjelnésre, és ez nem túlzás. Az internetet felhasználók száma Magyarországon is egyre növekszik, az idősebb generáció is látogatja a honlapokat. Ezen felhasználók mind az Ön potenciális ügyfelei, akiket elszalaszt, ha nincs egy jó honlapja.

Mivel nyújt többet egy egyedi honlap fejlesztés, mint a fellelhető olcsó vagy ingyenes megoldások?
Egy egyedi weblap hűen tükrözheti az Ön cégének komolyságát. Sokan, ha látják, hogy nincs a weblapnak saját domain-je, vagy saját arculata, akkor egyből kedvezőtlenebb kategóriába beosztályozzák a cégét. Egy egyedi honlap megfelelő komolyságot, üzletiességet és megbízhatóságot sugallhat, hiszen szerintem Ön is jobba megbízik egy olyan cégben, akinek egy jó saját honlapja van egy ingyenes megoldással szemben.

Amit mi tudunk nyújtani Önnek:
  • Több éves tapasztalat üzleti célú honlap fejlesztés terén
  • Egy honlap szép, letisztult design-al. A jó webes megjelenés fontos, hiszen a látogatók ezzel szembesülnek elsőnek
  • Logikus felépítés. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha a látogatók nem találják meg könnyen amit keresnek, akkor nem keresnek hosszasan, hanem továbbállnak.
  • Online marketing. Hiszen mit ér a honlap, ha a leendő ügyfelek nem találják meg? Mi ebben is tudunk segíteni. Már a honlap fejlesztés közben ügyelünk a honlap kereső-optimalizált struktúrájára, amely megkönnyíti a keresőrobotoknak a honlap beindexelését, és a jó helyezés elérését a Google-ben.
  • Komplex szolgáltatás. Ön mindent nálunk intézhet: a honlap fejlesztés, a tárhely szolgáltatást, domain regisztrációt, és az online- és kereső-marketing tanácsadást is
  • Modern, fehasználóbarát tartalomkezelő rendszerünk segítségével akár Önök végezhetik a honlap frissítését, menedzselését. Kérésre természetesen mi is elvégezzük az esetleges frissítést.
  • A honlap összeköthető ügyfékezelő és hírlevél rendszerrel is, hogy az egyszeri látogatókból rendszeres ügyfelek legyenek és a hűséges ügyfelek is megőrizzék hűségüket
  • Folyamatos kapcsolattartás, segítség nyújtás, hogy a honlap elérje kívánt eredményeket


A közös munka megkezdéséhez hívja kollégánkat a 0670/650-5000-es telefonszámon